Gazetari i njohur Milaim Zeka ka qenë i ftuar në “Goca dhe Gra” në Top Channel. Ai në fillim të intervistës ka rrëfyer një histori.

Milaimi është rritur me 5 motra në shtëpi dhe nisur nga kjo ka treguar se ëndrra e adoleshencës ka qenë që të ishte femër. E dini pse? Sepse dëshironte të provonte ndjesinë e menstruacioneve.

“Teksa shihja motrat e mia më të mëdha që vuanin, isha kurioz të provoja dhimbjen e menstruacioneve dhe kjo ka qenë ëndrra ime më e madhe që të isha femër, dy ëndrrat e tjera më mirë nuk po ua tregoj farë”- ka thënë ai duke qeshur.

Për më tepër ndiqni videon mëposhtë: