Marrëdhënia midis Sarah Berishës dhe DJ PM nuk është ende e qartë. Fillimisht kanë deklaruar se janë shokë për shkak të hezitimeve të blogeres për të nisur një lidhje, por dyshja herë pas herë kanë shfaqur shenja xhelozie dhe kanë shkëmbyer puthje.

Gjatë mbrëmjes së djeshme, teksa ndodheshin në dhomën e gjumit, DJ PM iu është afruar Sarës dhe e ka puthur. Në një moment ai e lëshon dhe blogeres i ngatërrohen këmbët në sendet e vendosura në dysheme dhe gati sa nuk rrëzohet.

“Ore idiot, s’më mbaje dot. Ik mos mu afro, u rrëzova”, i thotë ajo duke qeshur.

Ndërsa DJ PM nuk heq dorë dhe shkon ta puthë sërish blogeren.