Vëllai binjak i Donaldit, banorit më të përfolur te momentit në Big Brother, Romeo ka postuar pas vizitës së tij brenda në shtëpi ka publikuara dy foto shumë të veçanta me Donaldin.

Në njërën nga fotot binjakët shfaqen të përqafuar e të lumtur në dhomën e rrëfimit dhe tek tjetra janë po ata të dy, por ndryshe nga fotoja e parë ku ata shfaqen me portretet që jemi mësuar të shohim, tjetra është foto nga fëmijëria.

“Vetëm koha ndryshon, unë e ti jo”, ka shkruar aktori krahas fotove.