Ja ku janë njerëz me armë. ja shikoi filmoni, ka njerëz me armë’, këto janë bisedat që dëgjohen brenda ambienteve të selisë së PD-së. Belind Këlliçi, kreu i FRPD-së, thotë se i kanë bastisur zyrën, i kanë ndërruar bravën, ndërsa telefonon policinë në lidhje me ngjarjen.

“Pres Policën shkencore sepse më është vjedhur zyra, të bëhet ekspertiza, më kanë vjedhur të gjitha të dhënat personale, dhe ka shumë tension se ka njerëz të armatosur”, tha Këlliçi në bisedën e tij me policinë.