Donald dhe Beatrix kanë qëndruar për disa çaste në dhomën e gjumit. Donaldi kishte një dhimbje në kurriz dhe Beatrix po i bënte masazh që të qetësohej. Ndërkohë në një moment Donaldi e pyeti Beatrixën nëse e ka problem moshën.

Donaldi: Po plakem dhe unë.

Beatrix: Eh.

Donaldi: Apo se ke problem moshën ti shpirti?

Beatrix: E kam pak me thënë të drejtën po çfarë të bëj.

Kujtojmë që Donald është 26 vjeç ndërsa Beatrix 27.