Hëna e parë e plotë e vitit 2022 është në rrugë – dhe po ju jep një pushim nga ngutja e sezonit të Bricjapit për t’u përballur me veten në një nivel më intim. Hëna e plotë mbërrin më 17 janar në shenjën psikike ultra të ndjeshme dhe të theksuar të Gaforres, kështu që mund të vini bast se ngjarjet emocional janë në itinerar.

Ndriçimi i Gaforres ka të bëjë me edukimin e vetes dhe të tjerëve, së bashku me lidhjen me pjesën më private të jetës suaj – shtëpinë dhe familjen tuaj. Prisni që ndjenjat tuaja të jenë të buta dhe të ëmbla, me një dramë emocionale. Nëse jeni një nga shenjat e pakta me fat të zodiakut që preken më pak nga hëna e plotë e Ujkut të janarit 2022 në Gaforre, atëherë mund të gjeni paqe duke ditur që këto dridhje sentimentale nuk janë aq kërkuese emocionalisht sa janë frymëzuese.

Hënat e plota janë më shumë se pika më e lartë në ciklin hënor. Ato nënkuptojnë një kohë për të çliruar atë që nuk ju shërben më dhe për t’u shfaqur me kënaqësinë e zemrës suaj. Zbuloni më poshtë a jeni një nga shenjat e prekura më pak nga kjo hënë: Ujori Binjakët Akrepi