Robert Berisha ka qenë i ftuar në spektaklin “Love Story Talk” . Prezenca e tij në studio i ka emocionuar të gjithë, por në veçanti Kleonën. Ajo është ngritur në një moment të spektaklit me lejen e Eni Shehut për të puthur Robert Berishën. Eni Shehu: Shko puthe njëherë të heqësh gjithë merakun.

Kleona: Ku ta puth? Eni Shehu: Puthe ku të duash vetëm qetësohu. Kleona: Se di a më pranon apo jo? Robert Berisha: Ku të duash zemër… Kleona e ka puthur në buzë dhe kjo situatë është kaluar me të qeshura në studio si nga ana e Robertit, por edhe nga konkurrentët e tjerë.