Shtëpisë së “Big Brother” i janë bashkuar 5 banorë të rinj, personazhe nga fusha të ndryshme, të cilët u prezantuan me publikun e me banorët brenda nëpërmjet klipeve.

Pjesë e shtëpisë së “Big Brother” janë tashmë edhe Tan Brama, koreograf, Egzona Rafuna, moderatore, Elton Merja, balerin, Xheisara, këngëtare dhe Arbri, tenist dhe ekonomist.