Samsung ka prezantuar tre modele të reja të monitorëve për vitin 2022 dhe Odyssey Neo G8 ka tërhequr vëmendjen më të madhe.

Është një model 32 inç që është bërë zyrtarisht paneli i parë 4K me një shpejtësi rifreskimi prej 240 Hz. Monitori përmban lakim 1000R dhe ndriçim të prapme LED Quantum Mini.

Sistemi i dritës së prapme mini LED përdor 1/40 dioda në krahasim me LED-ët konvencionale dhe falë teknologjive Quantum Matrix dhe Quantum HDR 2000 të Samsung, ekrani mund të arrijë një shkëlqim prej 2000 nit.

Gjithashtu, monitori ka dy porte HDMI 2.1 dhe një port të ekranit 1.4, dhe funksioni Auto Source Switch + ndryshon automatikisht burimet kur pajisja e lidhur është e ndezur.

Funksioni CoreSynce është përgjegjës për rregullimin e ndriçimit RB në pjesën e pasme të monitorit për të monitoruar përmbajtjen në ekran.

Shitjet nisin në gjysmën e parë të këtij viti, ndërsa çmimi ende nuk dihet.