Në një bisedë me Donaldin,Beniada i është drejtuar atij duke i thënë se ajo është shumë e lumtur që ka njohur që person si ai.

“Jam e lumtur që të kam njohur,që kam njohur një Donald të fortë,nganjëherë pak nervik por ajo është pjesa jote e bukur se bëhesh nevrik kur mendon se ke të drejtë dhe lufton për të drejtën tënde,një Donald që ka mbështetur njeriun e vet”,u shpreh ajo.