Siguria e tre fëmijëve të Kate Middleton është “një shqetësim i vazhdueshëm” pasi u zbulua se familja mbretërore ka 170 ndjekës ka zbuluar një ekspert.

Kate, 40 vjeç, dhe bashkëshorti i saj, Princi William, 39 vjeç, janë prindër të Princit George, tetë vjeç, Princeshës Charlotte, shtatë vjeç dhe Princit Louis, katër vjeç. Eksperti mbretëror Duncan Larcombe tha: “Mbrojtja e fëmijëve të Kate është një shqetësim i vazhdueshëm për të, por ajo thjesht duhet të ketë besim se ata i kanë këta oficerë policie ekspertë.

“Me kalimin e viteve ata kanë ndryshuar dhe rritur sigurinë. Pas bombardimeve në Londër, numri i oficerëve të mbrojtjes që kujdesen për William pothuajse u dyfishua, kështu që ata monitorojnë vazhdimisht kërcënimet.”

Ai vazhdoi: “Ata i marrin këto lloj gjërash shumë seriozisht. Më kujtohet një incident kur William dhe Kate ishin në një turne dhe oficerët e mbrojtjes ishin të shqetësuar se atje ishte një djalë që nuk ishte pjesë e paketës së shtypit. Ata janë shumë të shpejtë për të mbajtur një sy dhe ata kanë një unazë mbrojtjeje”.

“Ka shumë mbrojtje që nuk shihet, nuk janë vetëm truprojat që i ecin nëpër rrugë. Kjo thjesht tregon se dhe familja mbretërore janë të prekshëm nga të gjitha llojet e rrezikut, ata duhet të jenë gjithmonë vigjilentë.”