I pyetur në veçanti për fituesin e BBV, Ilir Shaqirin, koreografi u shpreh me rezerva të mëdha për balerinin.

“Nuk kam pasur kontakte, e lamë të takoheshim por nuk ndodhi. Më binte telefoni nga ai vetëm për interes, i duheshin balerinë, as nuk pyeste si e ke familjen dhe ja thash që ti nuk pyet njëherë. Me të tjerët dilte ai me Tanin jo, megjithatë jeta vazhdon”, tha Tan Brama.