Dimë shumë gjëra për një person në bazë të shenjës së tij astrologjike, për karakterin, preferencat, sjelljen.. Po për financat? Vërtet paraja nuk ka aromë, por ndonjëherë ajo të tërheq më shumë sesa duhet. Zbuloni se cilat janë shenjat astrologjike me të varfra dhe ato me të pasurat.

12. Peshqit

Peshqit janë më të varfrit e zodiakut. Pse? Ata nuk dini t’i menaxhojnë si duhet ato dhe gabojnë. Ata nuk ndërtojnë struktura për ta ruajtur gjendjen sa më të mirë sepse sipas tyre nuk është paraja ajo që sjell lumturinë. Dakord jemi me shprehjen, por pa para nuk bën dot asgjë në këtë botë.

11. Peshorja

Personat e shenjës së peshoret dinë të ruajnë ekuilibrin, por nuk janë të pasur. Vërtet mundohen të bëjnë ekonomi, por as nuk e kufizojnë shumë veten kur shpenzojnë. Epo në fund të fundit paratë për t’u shpenzuar janë.

10. Shigjetari

Shigjetarëve ju pëlqen ta jetojnë ditën si t’iu vijë dhe urrejnë të mendojnë gjithë kohës për sigurinë, qoftë kjo materiale apo jo. Për ta paraja duhet thjesht për të mos pasur uri dhe nuk mundohen të bëjnë përpjekje për t’i shtuar financat. Kjo i çon shpesh në kriza të vështira.

9. Bricjapi

Sektori financiar i bricjapëve është plot ulje e ngritje. Shpesh ata janë të arsyeshëm dhe nuk tregohen të pamatur, por në disa momente e humbasin realizmin dhe ju besojnë shumë të tjerëve. Këta të fundit i këshillojnë keq dhe përfitojnë prej tyre.

8. Binjakët

Për binjakët paratë siç hyjnë ashtu edhe dalin. Ata shpenzojnë pa menduar për te ardhmen, por për fat dinë të gjejnë zgjidhje në momentet më të vështira.

7. Ujori

Për ujorët paraja është bërë për të qarkulluar e për të kaluar nga njëri xhep në tjetrin. Ata nuk mendojnë të bëjnë ekonomi, por ato që fitojnë i shpenzojnë. E nesërmja për ta është një ditë e re me kësmet të ri.

6. Demi

Shumë të dhënë pas të mirave materiale, demat dinë të bëjnë llogari. Ata janë gjithë kohës me këmbë në tokë dhe dini t’i menaxhojnë si duhet paratë. I vetmi problem është se ata nuk pasurohen dot sepse në disa momente i pushton dëshira për shpenzime.

5. Virgjëresha

“Gur, gur bëhet mur”- ky është lajtmotivi i virgjëreshave. Ata shpenzojnë nga pak dhe nuk e rrezikojnë qëndrueshmërinë. Për ta llogaria bankare përfaqëson sigurinë dhe kanë përherë para mënjanë për ditët e vështira.

4. Gaforrja

Gaforret kanë një marrëdhënie fëmijënore me paratë dhe shpenzojnë për çdo kaprico. Ata nuk bëjnë përpjekje për ta mbajtur gjendjen të stabilizuar dhe presin mrekulli që situata të përmirësohet. Në fakt fati është me ta dhe gjithmonë kanë goxha para nëpër duar.

3. Dashi

Personat e shenjës së dashit renditen në vendin e tretë si më të pasurit e zodiakut. Në fakt ata as nuk shpenzojnë shumë dhe as nuk fiksohen për t’u pasuruar. Ato qe fitojnë i harxhojnë, por kanë fat pafund. Optimizmi dhe entuziazmi i ndihmojnë përherë.

2. Luani

Paraja shkon vetë tek luanët. Ata janë të organizuar dhe duan gjithnjë e më shumë. Në fakt ata kanë një ide në kokë: ‘Të fitojnë më shumë për të shpenzuar më shumë”. Personat e kësaj shenje nuk mbeten asnjëherë të varfër.

1. Akrepi

Nuk është rastësi që akrepat renditen në krye të listës si më të pasurit. Ata dinë si të fitojnë para dhe gjithashtu si t’i menaxhojnë ato. Mjaft ambiciozë dhe punëtorë ata do kenë përherë shumë para nëpër duar.