Ju kthejmë mbrapa në kohë me serialin “C uidado con el a ngel” apo siç përkthehet në shqip “K ujdes nga e ngjëlli”, ishte një ndër serialet më të pëlqyer. Historia që ky serial ka trajtuar, ka bërë që një numër i madh i shikuesit ta përcjellin atë me kureshtje deri në episodin e fundit. Me siguri nuk e keni harruar as protagonisten e këtij serialit, aktoren Maite Perroni e cila ka bërë bujë tek publiku me interpretimin e rolit të “Marichuit”, shkruan meganews.al Po ç’ka ndodhur me të? Aktorja tashmë është bërë mjaft e suksesshme dhe ka guxuar që të realizojë një serial që ka dalë jashtë pritshmërive. Ajo është bërë pjesë e një seriali mjaft hit në Netflix, të titulluar “Oscuro Deseo”, ku luan rolin e protagonistes, Almës. Një profesore e Fakultetit Juridik do të dëgjojë burrin e vet duke bërë një bisedë të dyshimtë në telefon. Pasi do të bindet të shkojë në një klub nate me shoqen e saj të ngushtë, Alma do të kalojë një mbrëmje p asionante me një djalë 25-vjeçar, Darion.