Këngëtarja Fifi prej disa duitësh ndodhet në Shtetet e Bashkuara të Amerikës së bashku me partnerin e saj, Adis Patushi.

E teksa ndodhet në SHBA, Fifi ka zbuluar se i ka ndodhur një e papritur. Fifi ka treguar se ka rënë pre e një grabitje në Manhattan dhe se i kishin vjedhur telefonin.

“Loçkamana. Telefoni im është vjedhur midis Manhattan. Kështu që kushdo që tenton të më shkruajë ose të më thirrur mos u lodhni. Derisa të vij në Tiranë, Fifi është pa numër”, shkruan ajo.