Kujtim Gjuzi ka shprehur ambicien për të shpallur kandidaturën për kryetar bashkie si përfaqësues i opozitës.

Përmes një postimi në Facebook, Gjuzi ka patur dhe një mesazh për ata që sipas tij e fyejnë me libër shtëpie.

“Ndal! Intimidimin! Stop fyerjes!

Per ata qe shajne dhe fyejne me liber shtepie Kujtim Gjuzin mbrapa shpine ju them:
Jeni te falur ju majtist fryksa e fuksa as dini e beni!
Kujtim Bajram Shadi Gjuzi Lindi ne Tirane me 1959
Jam kryefamiljar me 4 Femije.

Kushdo qe propozon emrin tim si kandidat per kyetar bashkie ne primaret e opozites se bashkuar per shpetimin e Shqiperise ka konsideraten time me te larte.