18-19-20 të këtij muaji janë tre data ideale për të rënë në dashuri tre shenja: Gaforrja, Luani dhe Virgjëresha.

1. Gaforrja

Kjo është ndoshta gjëja e fundit që prisnit t’ju ndodhte, e megjithatë, sapo të ndodhë do ta kuptoni: sapo keni rënë në dashuri dhe është një ndjenjë aq e fortë saqë pothuajse ndiheni të trullosur. Ju pëlqen mënyra se si ndiheni, edhe pse e gjithë kjo ishte e paplanifikuar dhe e papritur. Do lidhesh aq shumë pas këtij njeriu, sa do harrosh gjithçka tjetër.

2. Luani

Ju nuk jeni nga ata që i bëni gjërat gjysmë, sidomos për bëhet fjalë për punët e dashurisë. Hëna është në shenjën tuaj dhe po stimulon imagjinatën dhe ndjenjën tuaj të optimizmit. Asgjë nuk ju pengon dhe kjo do të thotë gjithashtu se nuk jeni të hapur për kritika apo këshilla. Vetëm ju mund të vendosni se çfarë është më e mira për ju.

3. Virgjëresha

Nuk je përmbajtur kurrë kur bëhet fjalë për dashurinë. Gjatë Hënës në Luan, do të dashuroheni me dikë dhe sërish nuk do e dini se çfarë ju tërhoqi më shumë. Ju nuk e keni ndjerë këtë lloj emocioni për kaq shumë kohë. Ju jeni kaq impulsiv, ndaj më mirë kini kujdes këtë herë, Virgjëresha. Mos e tundni varkën. Peshojini opsionet tuaja me dashuri. Mos e shkatërroni gjithçka.