Me këto shenja të horoskopit, nëse i keni në familje, duhet të jeni veçanërisht të kujdesshëm:

Dashi

Jeta së bashku me Dashin nuk është kurrë shumë e thjeshtë. Pjesëtarët e kësaj shenje njihen për reagimin e shpejtë dhe të papritur ndaj disa gjërave të vogla dhe të parëndësishme. Pavarësisht nëse janë vëllezërit e motrat, prindërit apo partneri juaj, duhet të jeni shumë të kujdesshëm me Dashin.

Ndonjëherë mund të ndodhë që ju duhet të mendoni për çdo fjalë që thoni për të mos thënë diçka të gabuar ose për të mos shkaktuar një reagim të dhunshëm prej tyre.

Dashi zemërohet nëse dyshoni nga distanca në qëndrimet, bindjet e tij dhe veçanërisht nëse ankoheni se ka bërë diçka të gabuar. Asgjë nuk mund t’i detyrohet Dashit, edhe kur mendojnë se e kanë gabim, nuk do t’jua tregojnë.

Partnerët e Dashit janë të veçantë në atë që duket se ju japin shumë liri, ndërsa në të njëjtën kohë kërkojnë që të mbeteni vetëm të tyret dhe të përkëdhelin vetëm ata. Jo gjithçka është aq gri, Dashi, nëse ndihen mjaft të sigurt, mund të jenë përqafues të vërtetë.

Problemi kryesor me ta është se i doni shumë shpejt, edhe pse ndonjëherë janë mjaft të rëndë. Nga rruga, është më e vështirë me ta gjatë pubertetit. Pra, nëse keni një vëlla apo motër Dashi në atë moshë, thjesht bëni durim, së shpejti do të kalojë ajo periudhë e bezdisjes së panevojshme, transmeton KP.

Virgjëresha

Kjo shenjë e zodiakut njihet për përpikërinë, kujdesin dhe vëmendjen që kërkon fshehurazi. Virgjëreshave nuk u pëlqen të bëjnë shumë nëse dikush e kërkon dhe e kërkon, por kur planifikojnë diçka vetë, do ta bëjnë deri në fund dhe pothuajse në mënyrë perfekte.

Të lindurit e shenjës së Virgjëreshës kanë shumë pak kuptim për të tjerët dhe problemet e tyre, ndaj ka mundësi që me ta të futeni shpesh në debate konfuze në të cilat nuk do të kuptoni njëri-tjetrin.

Virgjëreshave u pëlqen të kritikojnë, ndaj nëse keni një pjesëtar të ngushtë të familjes nën këtë shenjë, përgatituni për komente të vazhdueshme. Nevoja e shpeshtë për vetmi, qetësi dhe qetësi është normale për Virgjëreshat, ndaj nëse dikush nga familja juaj sillet kështu, mos mendoni menjëherë se është inatosur me ju, thjesht i pëlqen kështu.

Nëse fëmija juaj është në këtë shenjë, përgatituni për faktin se ai nuk do të dëshirojë të zbulojë pothuajse asgjë para jush dhe se do t’ju duhet të punoni shumë për të zbuluar të paktën disa detaje nga jeta e tij.

Të paktën kur është fëmijë. Nëse i tregoni atij mbështetje dhe dashuri në ato momente, gjithçka do t’ju kthehet dyfish kur të rritet.

Akrepi

Ashtu si me Dashin, edhe një herë po flasim për një shenjë zodiaku të zhurmshëm, të fortë dhe të fuqishëm.

Një nga gjërat për të cilat Akrepat njihen më shumë është krenaria e tyre e lartë. Ata kurrë nuk do ta pranojnë gabimin e tyre ose nëse kanë bërë diçka të gabuar vetëm për të mos ulur mendimin tuaj për ta.

Nëse kritikoni një Akrep para njerëzve të tjerë ose ata ju dëgjojnë duke i komentuar, përgatituni për debate dhe bërtitje.

Problemet kryesore me Akrepin vijnë kur ju duket se janë krejtësisht indiferentë ndaj ndoshta disa situatave të rëndësishme të jetës.

Ata në fakt janë shumë të mirë në fshehjen e ndjenjave të tyre, sepse shqetësohen se mos duken si të pambrojtur.

Një partner Akrep është një detyrë e vërtetë për çdo person, sepse do të jetë e nevojshme të ushqehet vazhdimisht egon e tij, por nëse ia dilni ta bëni mirë, besoni se do të merrni dashuri dhe komplimente në një masë edhe më të madhe.

Në të njëjtën kohë, nëse keni pushtuar një Akrep, dijeni se ai ju ka studiuar me kujdes përpara se të vendosni për një sipërmarrje të tillë.

Nëse keni një fëmijë nën këtë shenjë, përgatituni për një periudhë të vështirë të pubertetit dhe për faktin se nuk do të dini asgjë për të. Gjithashtu, nëse përpiqeni ta detyroni të bëjë disa punë, ndoshta nuk do t’ia dilni.