Disa shenja të Horoskopit do kenë pushime shumë të këndshme dhe të pakujdesshme, pasi do të kenë para për të realizuar planet e tyre.

Ata do të mund të blejnë veshjen e duhur për natën e Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri dhe do të argëtohen të qetë, deri në mëngjes, në dyqanin e tyre të preferuar.

Shihni më poshtë nëse i përkisni shenjave që do të kenë një Krishtlindje komode 2022:

VIRGJËRESHA

Dhjetori është një muaj që tejkalon ndjeshëm elementin e tokës dhe kështu, do të bëjë punën e tij. Në vitin 2022 i pret mbyllja më e mirë e vitit, pasi fati do të jetë në anën e tyre dhe financiarisht gjithçka do të zhvillohet kaq shpejt, sa vetëm kjo do t’u japë frymën që kanë kërkuar gjatë gjithë vitit dhe mundësinë për të kaluar. më i ëndërruari i Krishtlindjeve.

Në të njëjtën kohë, ardhja e Mërkurit në Bricjap më 7 dhjetor, do t’u japë atyre forcën për të shfrytëzuar potencialin e tyre dhe për të vendosur synime, të cilat e vetmja siguri është se ata do t’i vënë menjëherë në veprim.

PESHQIT

Për Peshqit, muaji parashikohet të jetë me shumë fat, me theks të veçantë në punën dhe sektorin e tyre financiar. Veçanërisht, deri më 20 dhjetor do të jetë një periudhë kohe shumë e qetë dhe e shkujdesur, por sidomos në dhjetëditëshin e fundit të saj fati do të ngrihet në qiell.

Ka shumë mundësi që papritur të shfaqen para të cilat nuk i kanë llogaritur dhe siç është e logjikshme, kjo do t’u ofrojë gëzim dhe qetësi intensive dhe mundësi për t’i kaluar pushimet sipas dëshirës.

BRICJAPI

Bricjapët janë gjithashtu ndër shenjat që do të kalojnë një dhjetor shumë me fat dhe të këndshëm, pasi hëna e re në Shigjetar më 24 nëntor do t’u hapë rrugë për të zhvilluar karrierën dhe për të mbushur kuletat.

Ndikimi i tij do të vazhdojë deri në ditën e fundit të dhjetorit, ndaj është një moment shumë i mirë për të investuar si financiarisht ashtu edhe emocionalisht, në njerëz dhe situata që mendoni prej kohësh.