Disa prej banorëve të Big Brother VIP Kosova zgjodhën që të në veshjet e tyre të përfshijnë simbole patriotike. Ka qenë fillimisht djali i humoristit Radim Thaqi – Cima, Artan Thaqi, i cili veshi një bluzë me dizajnin e ushtrisë e cila në krahun e majtë kishte stemën e UÇK-së. Ndërkohë, bluza kishte të shkruar në mes të saj frazën: “Së bashku drejt zhvillimit dhe lumturisë me lirinë që e fituam me gjak dhe sakrificë”.

Të njëjtën bluzë e veshi më vonë edhe reperi Getinjo, të cilën e huazoi atë nga Artani.


“Nuk e heq, fle me të edhe le të më largojnë prej shtëpisë kushdo që e kundërshton”, ka thënë reperi nga Ferizaj.