Vitin ikin shpejt, por me Ledina Çelon koha është treguar bujare.

Këngëtarja, e cila tani i dedikohet familjes jashtë Shqipërisë ka ndarë me miqtë një foto të para 22 viteve.

Brune më flokë të gjata, ndryshe nga sot që është bionde. Sa për pamjen pavarësisht se kanë kaluar dy dekada, dhe ajo sot është nënë e dy fëmijëve duket po njësoj e freskët.

“Londër 2000”, shkruan krah fotos këngëtarja.