I ftuar ditën e sotme në Top News ka qenë Tomi Kallanxhi, i cili ka folur për senstacionin e radhës, atë të Big Brother VIP dhe viralitetit që kanë marrë banorët.

Tomi ka treguar se Luizi është më pak i kërkuar në Durrës, teksa për të janë 100-fishuar kërkimet lidhur me tema si: raporti me Kiarën, çëshja e noterisë, batuta me Edi Ramën etj.

Ndërkohë një tjetër personazh që kërkohet është edhe Kiara ku ndër të tjera interes ka tema: Kiara pas dhe para operacioneve.

“Qyteti më pak i interesuar për Luizin është Durrësi.

Në Google kërkohet Luiz Ejlli me Kiarë, Luiz Ejlli noter, më pas Luiz Ejlli dhe Edi Rama.

Të gjitha këngët e vjetra i kanë shkuar 250 mijë vieë. Çdo gjë që ka të bëjë me Luiz Ejllin është 100- fishuar.

Kur bëhen këto kërkime në Google dmth që është kërkuar mbi 10 mijë herë në ditë.

Është e kërkuar gjithashtu edhe Kejvina për sherrin që ka patur me Luizin.

Durrësi është më pak io interesuar kundrejtë Luizit dhe Kiarës.

Kiara është më shumë e kërkuar për moshën, për lidhjen me Butrintin dhe biografia është kërkuar gjithë kohës.

Pas kësaj është e kërkuar edhe Olta në raport me këto personazhe.

Një tjetër gjë shumë interesante që është kërkuar për Kiarën është dhe Kiara Tito para operacioneve. “ – tha Tomi Kallanxhi.