Presidenti Volodymyr Zelensky ka pasur ditëlindjen e 45 ditën e djeshme.

Bashkëshortja e tij, Olena Zenelska ka postuar një foto të çiftit ku ndau një mesazh prekës, por edhe pikëllues për bashkëshortin e saj në mes të luftës me Rusinë.

“Shpesh e pyes se si ke ndryshuar në një vit. Dhe përgjigja është se ti je i njëjti djalë me të cilin e kam takuar kur ne ishim 17 vjeç. Por aktualisht diçka tjetër ka ndryshuar, buzëqeshja jote, më pak buzëqeshje në këto ditë”, shkruan zonja e pare.

“Ashtu si në këtë foto. Unë të uroj të kesh më shumë arsye për të buzëqeshur dhe ti e di se çfarë duhet të bësh. Të gjithë ne e dimë. Kokëfortësia është e mjaftueshme për ty.

Kryesorja është të kesh shëndet, kështu që qëndro i shëndetshëm të lutëm. Unë dua që të buzëqesh me ty përjetë. Ma jep këtë mundësi.” ,mbyll mesazhin e saj Olena Zenelska. Ukraina po i afrohet një viti që nga nisja e luftës me Rusinë.