Ata nuk e pranojnë “jo” si përgjigje dhe bëni mirë që pasi të lexoni këtë artikull ta thoni sa më pak këtë fjalë. Bëhet fjalë për: Luanin, Bricjapin dhe Dashin.

Kur një Luan është i fokusuar në arritjen e diçkaje, asgjë nuk mund t’i ndalë. Të lindurit në këtë shenjë përpiqen të mbeten pozitivë kur ballafaqohen me dikë që mund të përpiqet t’i refuzojë. Luftojnë deri në fund për të marrë një përgjigje sipas interesit të tyre.

Njihet si shenja e cila është më ambiciozja e horoskopit, e cila punon fort për të arritur synimet që i vë vetes. Nëse një Bricjap merr refuzim për diçka mund të çmendet dhe nuk qetësohet derisa të arrijë atë që do.

Dashi në përgjithësi është një shenjë që nuk e pranon gabimin dhe kur bëhet fjalë për refuzimin, e humbet kontrollin. Nuk duhet të shikoni një dash që refuzohet se do trembeni nga reagimi jo i mirë i tij.