Gënjeshtra është diçka që ne të gjithë e shmangim dhe mbi të gjitha është diçka që nuk e pranojmë fare nga të tjerët. Megjithatë, disa njerëz kanë prirjen të gënjejnë gjatë gjithë kohës, ose për të mbuluar gabimet që mund të kenë bërë, ose sepse thjesht kanë mësuar të tregojnë në rastin më të vogël. Ndonjëherë duket qartë se nuk thonë të vërtetën, por ka disa të tjerë që e bëjnë me aq “mjeshtëri” sa tjetri nuk mund ta kuptojë lehtë.

Sipas yjeve dhe planetëve, 3 janë ata që shtrembërojnë realitetin dhe gënjejnë shumë lehtë. Shihni më poshtë nëse i përkisni njërës prej këtyre tre shenjave:

Virgjëresha

Virgjëreshat janë perfeksionistë në çdo fushë të jetës së tyre dhe bëjnë gjithçka që munden që të ndihen mirë me veten dhe të bindin të tjerët se janë të pagabueshëm.

Megjithatë, ky fiksim pas përsosmërisë rezulton kur ata vetë mendojnë se nuk po e përballojnë aq mirë sa do të donin, të gënjejnë për të mbuluar gabimet e tyre.

Fatkeqësisht për ta, shpeshherë harrojnë atë që kanë thënë, me rezultat që e vërteta të zbulohet për herë të dytë dhe kështu të vështirësohet pozita e tyre…

Binjakët

Binjakët janë shenja që kanë talent për të gënjyer, por pa u vënë re lehtë. Konkretisht, nëse duan, mund të bëhen aktorë aq të mirë sa në fund të besojnë edhe gënjeshtrën e tyre dhe të harrojnë të vërtetën.

Peshqit

Peshqit janë shenja që mbi të gjitha gënjejnë veten. Kur kanë vështirësi diku dhe ndihen fajtorë, në vend që t’i lënë gjërat poshtë dhe të gjejnë zgjidhje, ata zgjedhin të krijojnë një realitet virtual në vetvete, në mënyrë që të ndihen më mirë me veten.

Ata e transferojnë këtë realitet virtual tek ata rreth tyre dhe në fund të fundit në vend që t’i bëjnë gjërat më mirë, ata i bëjnë ato më keq.