Disa shenja do të favorizohen veçanërisht nga Hëna e Re e parë për vitin 2023 e cila ndodhi më 21 janar. Konkretisht, ka krijuar një ndjenjë të fortë optimizmi, ndërsa në të njëjtën kohë na ka fuqizuar të jemi më pozitivë dhe të gatshëm për të ndjekur qëllimet dhe ëndrrat tona. Kjo hënë është zhvilluar tek Ujori, i cili simbolizon revolucionin dhe kështu do të na ndihmojë të jemi më efektivë në çdo gjë që vëmë në sy, duke na dhënë në të njëjtën kohë humor dhe durim për të bërë një plan të duhur dhe hap pas hapi për ta realizuar atë. I gjithë zodiaku do jetë i favorizuar, por sidomos 3 janë ata që do shohin financat e tyre të shtohen.

Shihni më poshtë nëse i përkisni njërës prej këtyre tre shenjave:

DEMI

Demi është shenja që do të favorizohet shumë në fushën e tij profesionale, duke fituar gjëra të shumta dhe të ndryshme. Në veçanti, ata do të projektojnë më mirë pikat e forta dhe aftësitë e tyre dhe do të “ngrihen” jo pak në sytë e kolegëve dhe eprorëve të tyre, ndërsa në të njëjtën kohë ka shumë gjasa që t’u jepet një bonus ose ndryshim pozicioni me fitime shumë më të mira.

UJORI

Natyrisht, Ujorët do të jenë shenjat më të favorizuara, pasi Hëna është në shenjën e tyre. Në veçanti, do t’u japë atyre mundësinë që të shkëlqejnë në çdo fushë dhe veçanërisht në fushën profesionale dhe të bëjnë fillime të reja, si dhe të bëhen versioni më i mirë i vetes. Njëkohësisht mund të realizojnë bashkëpunime të reja në vendin e tyre të punës, ndërkohë që në të njëjtën kohë do të krijohen të ardhura të papritura të cilat i kanë pritur prej kohësh.

LUANI

Nga Hëna e Re do të favorizohen veçanërisht bashkëpunimet në lidhje me karrierën e tyre dhe do iu bëhen propozime të reja dhe më fitimprurëse. Në të njëjtën kohë, për shkak të Uranit, i cili është sundimtari i Hënës së Re, ata do të jenë më të vendosur dhe më të gatshëm për çdo sfidë dhe kështu do të shohin se financat e tyre rriten vertikalisht.