Dashi

Pjesa më e mirë e një marrëdhënieje për Dashin është ndjekja. Është një shenjë zjarri dhe ka sundues Marsin, i cili lidhet me pasionin. Kështu justifikohet natyra e tyre aventureske. Ata shpesh janë aq të mahnitur nga loja e joshjes dhe përfundojnë në marrëdhënie saqë nuk ishin gati dhe nuk mund të ecnin përpara. Ata udhëhiqen nga pasioni dhe romanca dhe marrëdhëniet afatshkurtra që janë edhe më intensive janë ato që ata kërkojnë derisa të gjendet ndeshja e tyre ideale. Ky person duhet të jetë në gjendje t’i tolerojë ata ose t’i japë hapësirë ​​të mjaftueshme që Dashi të jetojë aventurat e tyre.

Binjakët

Përfaqësuesit e kësaj shenje kanë një kuriozitet dhe entuziazëm natyror për jetën dhe përvoja të reja. Në shenjë të ajrit ata priren të shkojnë atje ku “fryn” dhe të gjejnë diçka shumë interesante. Por nëse kjo nuk arrin të mbajë interesin e tyre të pakufizuar, ata largohen me të njëjtën lehtësi. Ato qëndrojnë si rezultat në dimensionin romantik. Intimiteti për Binjakët nuk kërkon angazhim, por kohë. Ata nuk janë të gatshëm të investojnë në një lidhje nëse nuk janë magjepsur plotësisht, mendërisht dhe emocionalisht. Ata do të qetësohen vetëm kur të ndiejnë se janë gati ta bëjnë këtë.

Shigjetari

Shigjetarët janë të parët në listën e atyre që kanë tendencë të kenë marrëdhënie afatshkurtra. Ata janë simpatikë dhe shpirti i festës, që do të thotë se ata gjejnë shumë mundësi për aventura romantike. Sigurisht, ata nuk do të nxitojnë në një lidhje. Përkundrazi, ata e duan lirinë e tyre. Ata kërkojnë të jenë të lirë për të eksploruar dhe hapur horizontet e tyre. Zhvillimi i tyre personal dhe përvojat e reja janë përparësia e tyre, kështu që ata kanë pak kohë për ta investuar atë në një marrëdhënie afatgjatë. Ata kanë lidhje romantike, por ato zgjasin gjithmonë.