Mesa duket dasma e mbrëmshme dhe puthja e shumëpritur e Kiarës dhe Luizit i ka emocionuar gjithë shqiptarët.

Disa e kanë shpallur festë zyrtare, disa kanë festuar si të çmendur dhe e kanë parë dasmën nëpër lokale sikur të ishte një ndeshje e kombëtares e të tjerë kanë bërë ofertat e para për çiftin.

Zbuloni nëpërmjet fotove disa prej tyre.
Puthja që "çmendi" shqiptarët: Shpërthejnë ofertat për çiftin Luiz-KiaraPuthja që "çmendi" shqiptarët: Shpërthejnë ofertat për çiftin Luiz-KiaraPuthja që "çmendi" shqiptarët: Shpërthejnë ofertat për çiftin Luiz-KiaraPuthja që "çmendi" shqiptarët: Shpërthejnë ofertat për çiftin Luiz-KiaraPuthja që "çmendi" shqiptarët: Shpërthejnë ofertat për çiftin Luiz-KiaraPuthja që "çmendi" shqiptarët: Shpërthejnë ofertat për çiftin Luiz-Kiara