“I am Georgina” po korr sukses në edicion e dytë në Netflix, ku bashkëshortja e Cristiano Ronaldo ka rrëfyer edhe disa detaje intime nga marrëdhënia me yllin portugez.

Jeta e tyre seksuale ka qenë gjithnjë e mbërthyer me mister, por këtë herë Georgina ka zbuluar disa momente të kaluara me CR7.

Modelja foli për një moment ku nuk preferoi të lahej në det, por u rikthye në shtëpi:

“Cris me tha që të shkoja me të në spa. Isha e lodhur duke mbajtur duart lart, në përpjekje për tu mos lagur”, në këto momente miku i saj Ivan, bashkëpunëtor i Telecinco iu kthye, pse nuk shkuat në shtrat të bënit dashuri, Georgia iu përgjigj menjëherë, “bëmë seks aty, në spa”, një moment që kaloi me siklet dhe me të qeshura nga Georgina.