Në një bisedë me banorët, Visi është shprehur se do të largohet nga shtëpia të dielën.

Ai ka thënë se nuk ka asgjë personale me banorët në shtëpi, por nuk përshtatet dot më me këtë lojë.

Kujtojmë se në nominim për të shtunën janë Kiara dhe Olta.

Njëra prej tyre do të largohet nga shtëpia e “Big Brother VIP”.