Marrëdhënia e Keisi Medinit dhe Krist Aliajt është ftohur. Ata janë distancuar dhe Kristi nuk e kupton arsyen ndërsa Keisi në një bisedë me Antonetën tha se ‘iu hapën sytë’ dhe nuk e di se çfarë ndjen, por rrëfen se nuk është dashuri.

“Shumë gjëra kanë qenë të imponuara, unë e mora mesazhin tim dhe dola nga ajo vorbulla. Ishim vetëm këtu dhe u verbova. Thashë 1 sekondë çfarë po ndodh dhe mu hapën sytë. Nuk kam rënë as në dashuri, se të isha, nuk do kisha turp ta pranoja.

Nuk ka më bukur se sa të biesh në dashuri, por kanë ndodhur gjërat shpejt dhe se kuptoj çfarë po bëhet. Nuk e di se çfarë ndjej, tani do dal e keqe. Unë jam e ftohtë, nuk të vij nga mbrapa të përqafoj”, tha ajo. Mbetet për tu parë se si do të ecë marrëdhënia e tyre që u kris pas daljes së Sabianit nga Big Brother VIP.