Edhe nëse nuk kënaqen duke pasur vëmendjen dhe admirimin e vetëm një personi, apo sepse vazhdimisht kanë nevojë për aventura të reja dhe mërziten nga të njëjtat gjëra, ka shumë arsye që mund t’i çojnë 3 shenjat e mëposhtme drejt një pabesie dhe tradhtie.

Luani
E do vëmendjen dhe do të bëjë gjithçka për ta marrë atë. Kështu vetëm nga një person nuk i mjafton. Ai vazhdimisht dëshiron të ndiejë se është protagonisti dhe personi që të gjithë e admirojnë. Nga nevoja, është shumë më e lehtë për ta që të kërkojnë një partner/apo mik tjetër nëse ndihen sado pak të lënë pas dore. Gjithashtu duke qenë mjaft të aftë për të fshehur atë që duan, shanset janë që nuk do të kuptoni asgjë.

Shigjetari
Shigjetarët janë njerëz shumë ekspresivë. Ata janë të gatshëm të bëjnë gjithçka për ju për sa kohë që ju i trajtoni mirë. Megjithatë, nëse sjellja juaj ndaj tyre ndryshon, ata do t’ju lënë lehtësisht. Përveç kësaj, ata janë të prirur të rrëmbehen nga situata që i emocionojnë, pasi janë ndjekës të fjalës së urtë “i huaji është gjithmonë më interesant”. Ata janë njerëzit që jetojnë momentin dhe nxiten nga dëshira e tyre për kënaqësi. Kur jeni me një Shigjetar, gjëja më e mirë për të bërë është të përpiqeni vazhdimisht të përmirësoni marrëdhënien tuaj me të.

Ata drejtohen nga Neptuni, planeti i lidhur me ëndrrat dhe krijimtarinë. Sigurisht, ekziston ana tjetër e Neptunit, e cila shoqërohet si me mashtrimin, ashtu edhe me iluzionin. Peshqit mund të tërhiqen lehtësisht nga fantazitë e tyre, duke e bindur veten se një marrëdhënie e dyfishtë është në fakt produkt i një lidhjeje madhështore, karmike. Natyrisht, kjo ekziston vetëm në imagjinatën e tyre, megjithatë ata mund të përfshihen aq shumë në një lidhje dashurie sa të përfundojnë të humbur në një gjendje emocionale të krijuar nga vetë ata.