Sot banorët e Big Brother po kalojnë një ditë shumë të bukur. Vëllai i Madh ua ka plotësuar dëshirën dhe ka organizuar një festë pranë pishinës. Të gjithë po kërcejnë e po këndojnë. Ndër më energjikët është padiskutim Luizi.

Luizi-Kiarës: Të lutem mos më lër kurrë. Të dua

Në një moment, duke kërcyer ai e mori mënjanë Kiarën dhe duke u puthur i tha: “O Kiar të dua më shumë se jetën time. Më premton që do më duash shumë?

Kiara: Të premtoj!

Luizi: Dëgjo, më të mirë se unë mund të gjesh, jam i sigurt, por askush nuk do të dojë kaq shumë sa të dua unë.

Kjo e ka lumturuar Kiarën dhe të dy janë përqafuar fort.