Flirtimi është një talent që çdokush mund ta zotërojë, por ka disa njerëz që mund të kalojnë nga biseda miqësore në flirtim me një lëvizje. Po, mund të keni takuar Binjakët, Luanin ose Akrepin të cilët janë mjeshtër të flirtit dhe flirtojnë pa hezitim me personin për të cilin janë të interesuar.

Megjithatë, ka edhe njerëz që e trajtojnë flirtin në mënyrë më delikate, aq sa personi vështirë se do ta kuptojë se po flirton. Cilat shenja i përkasin?

Gaforrja

Shpesh ëmbëlsia dhe mirësia merret si sjellje miqësore. Gaforret nuk duan t’i bëjnë të tjerët të ndihen të pakëndshëm, kështu që ata nuk do të flasin për ndjenjat e tyre në radhë të parë. Në fakt, ata mund të mos bëjnë as lëvizjen e parë dhe t’ju kërkojnë të dilni. Ata mund të presin që ju të kuptoni se ju pëlqeni përpara se ta shprehin. Megjithatë, kur kjo të ndodhë do të përjetoni një flirtim shumë të ëmbël dhe pasionantë.

Virgjëresha

Kjo shenjë nuk dëshiron të bëjë kurrë gabime. Dëshiron të thotë vetëm gjënë e duhur, të bëjë vetëm gjënë e duhur. Kështu që bisedat tuaja mund të duken pak “tipike”. Megjithatë, do të tregojë qartë interesin e tij. Ai mund të mos ju blejë çokollata dhe lule, por do të jetë i gatshëm t’ju ndihmojë në një detyrë që mund të jetë e vështirë për ju. Mendimi i tij praktik është pjesë e flirtit të tij.

Peshorja

Peshoret dihet se e duan flirtin. Flasin ëmbël, pa hezitim, por edhe pa u bërë barrë. Sjellja e tyre fillimisht mund të duket e njëjtë për të gjithë, por për personin me të cilin po flirtojnë do të jenë më të hapur. Mund ta keni të vështirë ta dalloni flirtin e tyre, por ata lehtë mund ta kthejnë çdo bisedë në një bisedë më romantike, pasi priren të jetojnë në momentin dhe jo gjithmonë të mendojnë afatgjatë.