Liverpool dhe Naby Keita do të ndajnë rrugët në fundin e sezonit, me klubin qe ka konfirmuar “divorcin”.

Drejtuesit e ” The Reds” nuk i kanë ofruar rinovimin 28-vjeçarit, për të cilin, klubi shpenzoi 52 milionë euro në verën e vitit 2018.

Kështu, Nabiy Keita do të largohet nga Liverpool me parametra zero, ndërsa për të ka shumë oferta nga ligat kryesore të Europës.