Gjatë një bisede me Dean, Kristin, Kiarën dhe Qetsorin, Olta ka bërë një deklaratë të fortë. Sipas saj, Kristi ka qejf Kiarën.

Kristi u shpreh se Olta të njëjtën gjë i thotë për të gjitha vajzat e shtëpisë, ndërsa Kiara i tha me humor: Kush s’më do mua?!

Olta vazhdoi të këmbëngulte dhe iu tha dyshes në sy se ata kanë shumë kimi me njëri-tjetrin. Ajo shtoi se Kiara ka më shumë kimi me Kristin se me Luizin.

Olta: Ju të dy keni shumë kimi bashkë, kimi të paparë.

Kiara: Si miq po