Brenda shtëpisë së “Big Brother VIP” Olta është “armikja” e përbetuar e Luizit, e cila nuk humbet asnjë detaj nga ky i fundit.

Së fundmi, teksa ndodhej në dhomën e gjumit me Dean, teksa Luizi flinte, ajo ka vënë re një plagë që Luizi kishte në këmbë. Asaj i është dukur shumë e shëmtuar, ndërsa Dea i tha se ai duhet ta trajtojë. Olta madje e krahasoi me një njeri që është rritur në pyll dhe që ecën pa këpucë.

Olta: “Ua e tmerrshme si e ka këmbën! Pu pu pu, hiiii”

Dea: “I ka zënë myk moj”

Olta: “Ajo s’është myk moj, ajo është plagë”

Dea: “Po duhet ta trajtojë pra, i kam thënë që duhet të bëjë me uthull po s’më dëgjon””

Olta: “Uaa, me uthull?”

Dea: ‘Po se vret ato bakteret”

Olta: “Po e ka shumë keq. Po ky njeri sikur është rritur në mal zbathur”

Dea: “Jo ndodh nga uji i pishinës”