Dashi

Për shkak të ndikimit të Plutonit, sundimtarit të pasurisë së familjes suaj, është e mundur që ju të vendosni të bëni investime të mëdha financiare për nevojën e nxitjes së internetit ose ndoshta për të shkuar jashtë vendit. Për shembull, duhet të blesh një apartament jashtë shtetit ose të organizosh një projekt në një vend tjetër. Megjithatë, mendo seriozisht nëse ia vlen të investosh për projektin tënd.

Luani

Saturni hyn në sektorin e kapitalit tuaj familjar: nga marsi ka të ngjarë që t’ju vihet një detyrim i ri në lidhje me kreditë, hipotekat apo ndonjë kapital të madh. Për shembull, meqë Saturni drejton punën, shëndetin dhe jetën tënde, mund të vendosësh të marrësh një hua për të përmirësuar vendin tënd të jetesës. Mund të jetë një riparim, rinovimi i shtëpisë ose garazhi, ose ndoshta ju duhen para për biznesin tuaj (dhe ju duhet të merrni një kredi ose kapital për të shkuar).

Bricjapi

Hëna do të aktivizohet në sektorin tuaj të kredisë dhe Plutoni do të hyjë në sektorin tuaj të pagave personale. Ju mund të merrni fuqi financiare, shumë kapital, të gjitha falë meritave profesionale ose patronazhit të një personi autoritativ. Në mars është gjithashtu e mundur të blihen prona të patundshme.

Shigjetari

Sundimtari i financave tuaja, Saturni, do të hyjë në sektorin tuaj të strehimit, që do të thotë se do t’ju duhet të vendosni nëse do të investoni në një apartament apo do të merrni një përgjegjësi të re të pronës së patundshme për të gjithë familjen tuaj.

Për shembull, do t’ju duhet të merrni me qira ose të filloni të rinovoni apartamentin e prindërve. Në çdo rast, Saturni mund të kontribuojë në rritjen e detyrimeve ndaj anëtarëve më të afërt të familjes, kështu që ndoshta nuk është e mjaftueshme vetëm për të rinovuar ose blerë një apartament, por më shumë kujdes shëndetësor do të jetë i nevojshëm.