Efi Dhedhes, konkurrentja e Big Brother Vip, në një bisedë gjatë mbrëmjes së djeshme me Nitën dhe Dea Mishel, u shpreh për qëndrimin dhe mendimin e saj ndaj çiftit Luiz-Kiara, me të cilët shoqëria e tyre duket e përçarë, pas rifutjes së dy vajzave. Efi u shpreh e zhgënjyer me sjelljen e të dyve.

“I kuptoj si njërin, si tjetrin, mundohem ti kuptoj se e di që janë në një lojë, po prit se loja ka një limit. Çfarë është i aftë një njeri të bëjë për të arritur jashtë një vend pune. Çfarë është i aftë të bëjë një njeri për x lekë. Pavarësisht se këtu është një finale, fitore pavarësisht se është x lekë, ti natyrën tënde e tregon dhe këtu brenda”, tha Efi.“Vërtet ke xhan një njeri dy njerëz po nga ana tjetër ti po sheh disa gjëra që nuk janë në rregull”, shtoi ajo.

“Po e mbaja gjithë ndjesinë time peshën time , duke mos e fajësuar, sepse unë e kuptoj ngarkesën, por ama në fund të ditës që të jesh i ndjeshëm dhe të kuptosh limitet e disa njerëzve. Është një situatë komplet sikur më hodhi poshtë. Unë nuk po them sot që nuk e kam xhan më, po nuk kam ça bëj më tepër se kaq”, u shpreh konkurrenjta ndërsa tha se kur ajo dhe Luzi janë bashkë, ky i fundit është komplet ndryshe nga ajo që po luan.