Efi u ndje e prekur dhe u përlot pas debatit që ajo pati me Kiarën dhe Ronaldon. Ky i fundit debatoi me Efin, pasi i tha asaj se nuk e mbrojti në debatin që ai pati me Qetsorin.  Bledi i tha Ronaldos se ajo disa herë i tha banorëve që të mos e ngacmonin atë, pasi nuk ishte në gjendjen e tij më të mirë.Ky i fundit u shpreh se nuk është momenti i duhur për të folur tani për këtë temë, duke qenë se Efi është prekur.

Efi u shpreh se është shumë e ngarkuar dhe se do flasë për këtë çështje një ditë tjetër.  Ajo tha se personave që i ka konsideruar miq, u mungon njerëzillëku.