Publikohen rezultatet: Kë votuan shqiptarët për të shpallur finalist të tretë të Big Brother VIP

Nga sondazhi i realizuar nga xing.al votat më të shumta i ka marrë Jori.
Jori ka marrë 48% të votave, pas saj vjen Kristi me 17%, Dea me 14%, Nita me 11% dhe Qetsori me 10%.

Luizi dhe Efi janë dy finalistët e parë të “Big Brother VIP” dhe pritet të zgjidhen dhe dy të tjerë.