Qetsor Ferrunaj dhe Krist Aliaj janë përfshirë në një debat me njëri-tjetrin.

Gjatë diskutimeve, Kristi i është drejtuar Qetsorit me një sërë akuzash duke e cilësuar si një lojtar pa identitet që nuk ka luajtur aspak brenda shtëpisë. Kristi madje e ka akuzuar se i serviloset Luizit.

Kristi tha se ai ka kopjuar gjatë gjithë kohës personazhe të tjerë brenda shtëpisë njëherë ka bërë si Olta Gixhari dhe njëherë si Armaldo Kllogjerit.

Sipas Kristit, Qetsori është një familjar dhe gatuan shumë mirë, por nuk vlen si lojtar.