Pas spektaklit të djeshëm banorët janë ndarë në grupe duke biseduar. Dy prej tyre ishin Jori dhe Dea, të cilat po flisnin për rutinën e tyre ditore dhe pastërtinë.

Dea tha se i pëlqen që mëngjeset t’i marrë avash avash, për të shijuar krevatin dhe rehatinë. Me këtë nuk ka rënë dakord Jori e cila e ka quajtur dembelizëm të gjallë.

Dea: Mua më pëlqen të çohem dhe të dëgjoj nja 20 minuta muzikë, avash avash.
Jori: Po ky është dembelizëm, nuk mund të humbësh kohën kot

Dea: Po ti nuk di ta shijosh

Jori: Unë i bëj të gjitha, dhe pastaj ti je shumë pise Dea, e kishe komodinën gjithë pluhur

Dea: Jo nuk jam pise, unë dje ia lashë krevatin Luizit dhe Kiarës

Jori: Pse krevati është gjithmonë i çrregullt dhe i pisët

Dea: I çrregullt po, jo i pisët

Jori: Është i pisët, se ti futesh aty me rroba