Shpat Kërleshi është protagonist në videoklipin e këngës së re të Nita Latifit. Por sa e ka paguar Nita, Shaptin për të qenë protagonist në këngën e saj?

Kësaj pyetje i ka dhënë përgjigje vetë ish-banori i shtëpisë më të famshme në Shqipëri, duke u shprehur në “E diell” se ka marrë pjesë vetëm për respekt të Latifit dhe se ka refuzuar të paguhet.


Kujtojmë që në BBV Nita pranoi se dikur ka qenë në një marrëdhënie romantike me Shpatin, e cila nuk kishte zgjatur shumë.