Situata në veri të Kosovës vijon të jetë tensionuese. Nëpërmjet një statusi në Facebook, ka reaguar edhe Pandeli Majko.

Majko paralajmëron se konflikti shqiptaro-serb është një hap larg dhe se sipas tij shërbimet ruse po punojnë nën ‘alibinë’ e krijuar.

Statusi:

Konflikti shqiptaro-serb është një hap larg!Shërbimet ruse po punojnë nën “alibinë” e krijuar!

Këmbëngulja për të bërë gjënë e duhur, në politikë, bëhet shpesh justifikim për rezultatin e gabuar!