Një postë private është grabitur mbrëmjen e djeshme në rrugën “5 Maji”. Siç duket në pamjet e siguruara nga gazetarja Anila Hoxha, një person i armatosur me thikë, I pajisur me skafandër, kërcënon punonjësin e postës dhe i merr atij shumën e parave.