Ka njerëz që duan të dinë gjithçka, kurioziteti i tyre duket sikur nuk njeh limit, megjithatë nuk është kurrë një ndjenjë e këndshme të dish se dikush dëshiron të fusë hundët në punët e tua. Janë disa shenja horoskopi të cilat nuk mund ta përmbajnë veten e nuk bëjnë dot pa mësuar ç’po ndodh në jetën tuaj.

Dikush mund të mendojë se kjo shenjë emocionale dhe e ndjeshme është e fundit që mund të dojë të ndërhyjë në punët e tjetrit. Megjithatë, ata duan të dinë çdo sekret. Mund të mbështeteni tek ata pasi janë gjithmonë të gatshëm që t’ju dëgjojnë kur keni nevojë, por jo kur vjen puna për t’ju ruajtur sekretet.

Binjakët priren të jenë miq të shkëlqyer, por kanë një të metë të vogël: gjithmonë i fusin hundët në punët e të tjerëve. Nuk e bëjnë me të keq, por sepse u pëlqen të ndihen të nevojshëm. Asgjë nuk u jep më shumë gëzim sesa të ndihmojnë dikë dhe më pas t’u tregojnë miqve të tjerë se si ndihmuan.

Kjo shenjë beson se ka aftësinë për të bërë këdo të ndihet mirë. Do t’ju ofrojë këshillat më të mira, por edhe nëse ju nuk doni të hapeni me të Virgjëresha bën çmos të mësojë ç’ju mundon.

Pse nuk po motivohem dhe dorëzohem kaq shpejt?
Shigjetari mendon shumë për punët e të tjerëve. Janë të prirur t’i fusin hundët kudo, megjithëse ky gjest i tyre mund të mos pritet mirë nga njerëz që janë të aftë e të shkathët t’i zgjidhin vetë punët e tyre.