Enrique Iglesias dhe Ricky Martin do të vijnë në Shqipëri së shpejti dhe do të performojnë në Tiranë. Enrique do të vijë këtë muaj, më 30 qershor, duke i paraprirë Javës së Kulturës Spanjolle.

Ndërsa Ricky Martin do të performojë në sheshin “Skënderbej” mbrëmjen e 20 korrikut.

Në kuadër të turit të tij “RICKY MARTIN SYMPHONIC”, ka vendosur që të bëjë një ndalesë edhe në Shqipëri.