“Nuk kane faj sepse kur une isha i ri, ata më thoshin “ti je e ardhmja”.

Këtë vit unë bëhem 59 vjeç dhe përsëri ata të njëjtët, u thonë fëmijëve “ju jeni e ardhmja”…

Rini merr fatet në dorë dhe mos ua ler të ardhmen “pleqve të politikës””.

Kështu shkruan biznesmeni Gjergj Luca, ndërsa ka postuar një video me një grup fëmijësh që kanë qenë në biznesin e tij.