Këtë herë provën e ribashkimit me Vivien e ka dhënë vetë Getinjo. Reperi ka publikuar në Instagram-in e tij një selfie me Thanon, ku duken me maska në kokë.

Jo vetëm që janë rikthyer, por edhe po shijojnë disa aventura së bashku. Dyshja kanë eksploruar xhirot me motor. Kujtojmë që Vivien dhe Getinjo u njohën në “BBVK”. Ndonëse pa kaluar shumë nga zhvillimi i romancës së tyre jashtë u përfol për një ndarje të dyshes.

Por, si duket nuk kanë mundur të qëndrojnë gjatë larg njëri-tjetrit dhe i kanë dhënë një mundësi të re marëdhënies së tyre.